INFORMASJON OM MOVE IT – UKEN2018 i høstferien!
8. – 12. oktober (klokken 09-14:30)

Hva er Idrett Bergen Sør?

Idrett Bergen Sør er en forening bestående av idrettslagene Fana, Gneist, Bjarg, Smørås og Kalandseid. Vi fokuserer på folkehelse, og har ulike aktivitetstilbud for ulike målgrupper. Idrett Bergen Sør har 3 ansatte som har ulik utdannelse innen idrett, folkehelse, pedagogikk og idrettspsykologi. Alle de ansatte har god kompetanse i forhold til å tilrettelegge aktivitet for ulike målgrupper, og har som fokus å gi alle muligheten til å oppleve mestring gjennom fysisk aktivitet. Gjennom de ulike idrettslagene har vi tilgang til en rekke ulike aktiviteter, utstyr og anlegg.

Vi i Idrett Bergen Sør skal arrangere aktivitetsuke i høstferien i samarbeid med Bergen kommune Idrettsservice. Vi ser frem til å gjenta denne varierte og aktive uken, som vi håper blir en like stor suksess i år også.

Hvem er aktivitetsuken for?

Aktivitetsuken er for barn som går i 3-7. klasse. Det er ikke nødvendig med bosted i Fana eller Ytrebygda, men deltakerne må møte opp på enten Stavollen Idrettspark, klatreparken Høyt og Lavt på Nesttun eller Sandslihallen hvor aktivitetsuken finner sted. Mer informasjon om hvor man skal møte opp de ulike dagene vil bli sendt ut i god tid. Fredagen avsluttes med en felles dag på Bjarg hvor vi vil legge opp til en rekke ulike aktiviteter, oppmøte blir da på Stavollen idrettspark. Aktivitetsuken er passende både for barn som er aktiv og har erfaring fra ulike idretter, og for dem som ikke har vært noe særlig aktiv tidligere. Under aktivitetsuken er det lagt vekt på variert aktivitet hvor barna får mulighet til å prøve helt nye aktiviteter og ikke minst oppleve mestring!

Adresser å forholde seg til:

Stavollen Idrettspark:

Hvordan blir uken organisert?

Barna vil i forkant av aktivitetsuken bli delt opp i ulike grupper ledet av 2-3 aktivitetsledere. Gjennom aktivitetsuken vil de bli introdusert for en rekke aktiviteter. Det vil være 2 ulike aktiviteter hver dag, en før lunsj og en etter lunsj. Foruten når barna er i klatreparken Høyt og Lavt hvor de vil være hele dagen. Mer informasjon om hvor man skal møte opp de ulike dagene vil bli sendt ut i god tid før aktivitetsuken starter.

Hvilke aktiviteter blir det?

I løpet av uken vil det bli aktiviteter både inne og ute. Blant annet kano, klatreparken Høyt og Lavt, innendørs klatring, dans, samt flere spennende aktiviteter. Vi avslutter aktivitetsuken med en felles dag på Bjarg (Stavollen Idrettspark). Her vil barna få delta på en rekke ulike og kjekke aktiviteter.

Hvem har ansvar for barna under aktivitetsuken?

Under aktivitetsuken vil det være 2-3 aktivitetsledere på hver av gruppene. I forkant av aktivitetsuken vil aktivitetslederne gjennomgå førstehjelpskurs. I tillegg til aktivitetsledere vil det være 3 hovedledere som har overordnet ansvar under hele uken. Samt vil det være noen eksterne instruktører på noen av aktivitetene.

Hva dekker kostnadene?

Påmeldingsavgiften på 850 kr dekker alle kostnader knyttet til de ulike aktivitetene, utstyr, frukt hver dag og felleslunsj siste dagen.

Tilrettelegging for de med spesielle behov?

Dersom ditt barn har behov for tilrettelegging for å kunne delta på aktivitetsuken, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt, så finner vi en god løsning!

Viktig å huske på:

Da dette er en aktivitetsuke med mange utendørsaktiviteter, er det veldig viktig at barna har varme klær tilpasset været utendørs og gjerne skift!
I påmeldingen må dere melde tilbake om barnas høyde grunnet info klatreparken trenger i forkant i sammenheng med hvilke løyper barna kan klatre i.
Det er veldig viktig at dere også melder ifra på påmeldingen om eventuelle ønsker for deltakere de ønsker å være på gruppe med (venner, søsken ol.).

Vi gjør også oppmerksom på at Idrettsservice deler ut et begrenset antall gratisplasser forbeholdt at familiens livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år. Se link for påmelding på vår hjemmeside http://www.idrettbergensor.no/

Kontaktinformasjon:

Mona Torvund
Tlf: 907 00 388
Epost: 
mona@idrettbergensor.no
Tilgjengelig på tlf. mandag til fredag mellom kl. 09.00-15.00.

 

Invitasjon%20MOVE%20IT%20h%F8stferien%202018.png

 

Kalender

Januar
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

25.01.2020
Trener- og lederfest

19:00 - 02:00

Klubbhuset