Smørås søker frivillige til viktige klubbroller

Smørås søker frivillige til viktige klubbroller - MILJØSTASJON

2020-12-11
Smørås IL

Ønsker du å være en del av et flott miljø som bidrar til at barn, ungdommer og voksne i vårt nærmiljø er en del av et trygt og godt idrettsmiljø?

Miljøstasjon er et av våre kommende prosjekter som vi har søkt og mottatt midler for og som vi ønsker frivillige til å hjelpe med. Vi ønsker kompetente og entusiastiske voksne tilknyttet Smørås til å lære opp, veilede og følge opp våre ungdommer.

Hovedformålet er miljøeffekten av at idrettsutstyr (fotballsko, sokker, shorts, fotballer, treningsdrakter, bager, leggskinn, hansker og annet) kan få et lengre liv og mindre kastes og/eller legges på loft og i boder.

Sekundært vil det å lære våre ungdommer hvordan et slikt prosjekt skal planlegges, bemannes, markedsføres, lagerstyres og driftes. I praksis drives prosjektet av ungdommer, som i seg selv er nyttig og god erfaring for ungdommene å ta med seg videre. Ungdommene skal i størst mulig grad få drive dette prosjektet på egenhånd.

 

Arbeidsoppgaver

  • Opplæring og oppfølging av ungdom til å drifte klubbens miljøstasjon

Dine egenskaper

  • Ansvarlig og engasjert
  • Ryddig og «handy»
  • Gode holdninger og ønske om å hjelpe andre

Vi tilbyr

  • Tilhørighet i et trygt og positivt miljø Nødvendig utstyr
  • Planlegging og tilrettelegging for gjennomføring

Tidsestimat

  • Man bør kunne avse 3-4 timer per måned

Vi tilbyr

  • Tilhørighet i et trygt og positivt miljø Nødvendig utstyr
  • Planlegging og tilrettelegging for gjennomføring

Antall frivillige

  • Vi søker etter flere personer som kan dele på denne oppgaven

 

Søknad sendes per e-post til frivillig@smoras.no. For spørsmål, kontakt daglig leder Thomas Natland på mobil: 951 09 054

 

Vi er Smørås. Våre kjerneverdier er mestring, glede, inkludering og kameratskap. Vi jobber hver dag for at flest mulig skal komme lengst mulig i fotballen. Men, Smørås er mer enn fotball. Vi tar med stolthet samfunnsansvar og en tydelig rolle i nærmiljøet vårt. Samfunnsansvar handler om hvordan verdier skapes, om hvordan vi i Smørås påvirker folk, miljø og samfunnet rundt oss. Derfor gjør vi alt vi kan for å lære, hjelpe og utvikle de viktigste og kjæreste vi har til å bli gode og glade mennesker som bryr seg. Det gjør vi gjennom mestring, glede, inkludering og kameratskap. For mye i livet handler om nettopp dette, og i bunn, ligger gleden ved å spille fotball som definerer og samler oss. Vi er Smørås.

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug