Hvordan hjelpe klubben i ditt hjerte i en utfordrende tid?

I en tid med begrenset aktivitet og avlyste arrangementer streber idretten med å holde hodet over vannet

2020-05-13
Smørås IL

Grasrotandelen

Vi oppfordrer deg til å støtte Smørås IL, send SMS «grasrotandelen 983349927» til 60000 (gratis). 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7% av din spill-innsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. På forhånd tusen takk!

 

Salgsdugnad

Gjør en ekstra innsats for å selge våre produkter, ta noen ekstra telefoner, send noen ekstra meldinger – produkter som selges er noe vi alle trenger og ikke bare støttes klubben men det går like mye støtte direkte til ditt lag! Vårens kampanje er utvidet til 31.mai. Les mer her

 

Blomster sprer glede

Siste mulighet for å sende en flott 17.mai-bukett til noen du er glad i er å kjøpe via Vipps i løpet av fredag 15.mai. Vårt G16-lag stiller velvillig opp og leverer alle blomstene på døren. Send gjerne noen ekstra meldinger til venner og bekjente og spør om de ønsker å kjøpe en flott 17.mai-bukett levert på døren. Kjøpes på Vipps, 104077. Les mer her

 

Klubbdonasjon

Jenter 14/15 gjorde en ekstra innsats for klubben og gikk til Os og hjem igjen, foreldre støttet med kr. 10,- pr kilometer (les mer her)

Jobber du i et firma som kan bidra så har tiden for å spørre sjefen om et bidrag aldri vært viktigere. Benytt Klubbdonasjon.no og støtt klubben!

 

Støttespiller

Meld deg inn i klubben som støttespiller (støttemedlem). For kr. 200,- vil man få alle våre medlemsfordeler og man har stemmerett på klubbens årsmøte. Som støttespiller vil du også få tilsendt vår unike støttespiller-pins. Les mer om SMIL-støttespiller ved å trykke her

 

Kontingent

Selv om vi forstår at det å betale medlems- og treningsavgift kan være utfordrende for mange av flere grunner akkurat nå vil vi påstå at aldri før har det vært viktigere å betale denne for å bidra til at klubben vi er så glade i, kan komme seg gjennom de neste ukene/månedene og være klar for å ta imot dere når alt dette er over.

Vi ber om at de som har mulighet til å betale for seg eller sitt barn (hvis det ikke allerede er gjort) gjør dette på gjennom vår hjemmesideløsning hvor alle betalinger ligger. Det er allerede sendt ut betalingslenke to ganger – noen har opplevd at denne kommer i søppelposten, så hvis dere ikke har mottatt årets kontingent ber vi dere sjekke søppelpostkassen eller ta kontakt på klubben på mail.

 

Vi kan ikke si når eller hvordan denne sesongen blir, men vi lover å være klare til å åpne opp, legge til rette for og gjøre alt vi kan for å oppnå normalaktivitet igjen når det blir mulig.

 

Har du spørsmål, kan disse rettes på epost til smil@smoras.no så svarer vi så fort vi kan – om det gjelder betaling eller betalingsutsettelse, så blir vi enig om den beste løsningen for deg!

 

Minner også om vårt støttefond, Smørås-for-alle hvor man kan søke midler til deltakelse på aktiviteter og utstyr. Vi ønsker at alle som ønsker skal få muligheten til å spille fotball – uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Søknad sendes smil@smoras.no, alle søknader blir behandlet konfidensielt.

 

Benytt våre samarbeidspartnere

Ikke glem våre gode samarbeidspartnere, som idretten er det svært tunge tider også for næringslivet og vi ønsker at våre samarbeidspartnere også skal komme seg gjennom krisen. Les mer om våre medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere her

 

Bidra med klubbarbeid hvis du har litt tid til overs

Vi har alle fått litt ekstra tid på ettermiddag kveld når aktivitetene er blitt noe redusert i det siste. I Smørås har vi behov for all mulig hjelp og det aller meste vi trenger hjelp til har ikke behov for fotballkompetanse – men vi har helt sikkert behov for DIN kompetanse. Vi ser frem til å bli kontaktet og sammen blir vi enig om hva som passer DEG best.

 

Bidra rundt laget til ditt/dine barn 

Frafall i idretten er i disse tider en av våre største bekymringer. Hjelp oss med å holde flest mulig av våre barn i aktivitet i et flott idrettsmiljø. Ta kontakt med lagsansvarlig på ditt lag og tilby hjelp.

 

Smøråsquizen

Nå finnes det en ny og morsom måte å støtte Smørås på. Hver helg, fra fredag kl. 15 til søndag kl. 21 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Hvert spørsmål har fire svaralternativ og du har begrenset tid til å svare. Quizen finner du på https://smøråsquizen.no

 

Spørsmålene i quizen er generelle. Det er altså ikke kun sport eller SMIL-spørsmål, men det kan selvsagt også dukke opp. Premier og prestisje står på spill hver helg!

 

Har du musikalsk talent?

Vi ønsker forslag til tekst på Smørås-sang, en kommende hit og noe vi alle kan kjenne oss igjen i og være stolte av! Teksten må inneholde ordene Smørås og Slåtthaug. 

Vi presiserer at alle innkomne forslag tilfaller Smørås IL og vil kunne bli brukt / klippet / endret uten nærmere beskjed / tillatelse.

 

Send ditt forslag på epost til smil@smoras.no – Vi trekker noen kule premier blant alle innkomne forslag

 

Liker du å ta bilder?

Vi har et stort behov for noen som liker å ta bilder. Av aktivitet, trening, kamp, samlinger osv. Vi ser frem til å høre fra deg

 

Pantelappen

Lyst til å gi pantepengene dine til en god sak? Nå har vi satt opp en postkasse ved siden av panteautomaten hos Coop Extra på Apeltun. Alle midlene som kommer inn her, vil gå til Smørås-for-alle. Det er et støttefond som våre medlemmer kan søke midler til deltakelse på aktiviteter. Vi ønsker at alle som ønsker skal få muligheten til å spille fotball - uavhengig av familiens økonomiske situasjon. 

Vi sier tusen takk til Coop Extra på Apeltun som sa ja med en gang vi spurte om å få montere pante-postkassen. Butikken har helt siden Smørås Akademiets oppstart bidratt med mat og drikke til våre ivrige Akademi-deltakere.

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug