Hvordan logge seg inn

Her finner dere litt informasjon om hvordan logge seg inn og betale for aktiviteter i klubben

2020-03-26
Smørås IL

I 2020 endrer Smørås sitt medlemssystem etter nye retningslinjer fra NIF. Vi importerer alle våre medlemmer inn i medlemssystemet til WebOrg (hjemmesiden). 

 

 

Hvordan logge seg inn

Gå inn på hjemmesiden til Smørås, https://www.smoras.no. Oppe i venstre hjørnet (både på pc og mobil) finner dere en menyknapp.

 

Der får dere frem logg inn-menyen hvor dere skriver inn brukernavn som dere allerede har fått fra WebOrg og passord, hvis dere ikke har fått trykker dere på glemt brukernavn/passord og skriver inn mailadressen deres. Når dere er logget inn får dere opp en ny meny hvor dere kan sjekke 

 

  • Min kalender, som inneholder alle påmeldte aktiviteter, 
  • Mine medlemskap, som viser hvilken type medlemskap dere har og hvilke aktiviteter dere er påmeldt. Her kan dere også melde dere på aktiviteter
  • Betalinger, her har dere full oversikt over alle utførte innbetalinger og betalinger som ligger til forfall
  • Profil, her er din personlige profil som vi ber alle holde oppdatert i forhold til adresse, mobilnummer og epost.

 

Betaling

Når det foreligger en ny betaling vil medlemmet få tilsendt en mail (på hoved epostadressen) med en betalingslenke, denne er aktiv i 7 dager – hvis den ikke betales innen frist må dere logge dere inn på siden og foreta betalingen derfra. All betaling gjøres med kort (Visa/Mastercard). Det vil bli sendt ut en automatisk påminnelse hver 14.dag til alle som ikke har betalt.

 

Sjekk søppelposten

Vi har fått noen tilbakemeldinger at betalingslinker som er sendt ut har havnet i søppelposten.

 

Ikke mottatt

Hvis du ikke har mottatt årets kontingent tar du kontakt på epost smil@smoras.no så hjelper vi dere

 

Trenger hjelp

Smørås IL er en klubb for alle, også de som har utfordringer med økonomi. Vi har da vårt støttefond, Smørås-for-alle, hvor dere kan søke midler til aktivitet. Søknad sendes smil@smoras.no med en liten forklaring, samt navn og fødselsdato på medlemmet det gjelder. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

 

Ønsker utsettelse

Ønsker man å få utsatt betaling må man kontakte klubben på epost smil@smoras.no så blir vi enig om en god løsning for både dere og klubb. Kontakt klubben før fristen for betaling går ut.

 

Oppsigelse

Det er medlemmets ansvar å si opp sitt medlemskap innen utgangen av året. Medlemskap som ikke sies opp vil fornyes automatisk. Oppsigelsen skal sendes på epost smil@smoras.no og må inneholde navn og fødselsdato.

 

 

Les mer om kontingenter, satser med mer: Trykk her

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug