Smørås IL 2019-06-19 12:11:25

Medlemsfordeler

Smørås jobber kontinuerlig med å få på plass flere fordeler for våre medlemmer. Her kommer en liten oversikt over hva som allerede er på plass.

Bergen Boblefotball - Boblefotball kan spilles av barn og voksne i alle aldre! Aktiviteten byr på mye fart, sprett og moro – samtidig som man får seg en god treningsøkt! Man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler som dekker spilleren fra livet og opp.

Bergen Boblefotball holder til på Sandsli, men det er også mulig å leie boblene til bruk på våre kunstgressanlegg. Dersom man velger å spille i idrettshallen på Sandsli, er det også mulig å benytte seg av et tilhørende selskapslokale, der man kan få servert mat og drikke etter økten. Aktiviteten passer perfekt som sesongavslutning.

Alle Smørås-medlemmer får 20 % rabatt hos Bergen Boblefotball.

Flügger - Smørås er nå blitt med på Flügger Andelen. Det betyr en fin rabatt til våre medlemmer, samt at klubben får utbetalt en årlig klubbstøtte.

Klubben og medlemmene handler på klubbens kontantkonto, med 20% rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikken, som ligger i Fanaveien 13. Rabatten gjelder alle Flügger-varer. Medlemmene trenger kun å oppgi klubbens navn i kassen.

Macron – Macron er Smørås’ utstyrsleverandør. Her kan våre medlemmer kjøpe klubbtøy og annet treningstøy til svært gunstige priser.

Spania1 – Smørås har nylig tegnet en spennende samarbeidsavtale med Spania1. Her er det ingen direkte medlemsfordeler, men hver Smørås-anbefalning som fører til kjøp vil gi en betydelig sum til klubben. Så her er det bare til å anbefale til venner og kjente som vurderer å kjøpe feriebolig i Spania.

Nesttun Trafikkskole – er en lojal støttespiller for Smørås IL. Her får alle Smørås-medlemmer gode tilbud og rabatter på trafikalt grunnkurs og annen kjøreopplæring. I tillegg vil en del av inntektene trafikkskolen tjener via Smørås-medlemmer gå tilbake til klubben.

Sparebank 1 Sr-Bank – er Smørås’ hovedsponsor. For hvert kundemøte et Smørås-medlem deltar på, vil klubben få utbetalt en sum tilbake. Husk at disse møtene er helt uforpliktende.

Høyt og Lavt Bergen – Vestlandets største klatrepark ligger i vårt eget nabolag. Samarbeidet innebærer blant annet at alle Smørås-medlemmer får 50 kr i rabatt per billett. Bruk rabattkoden «SMIL».

Bygger’n Rådal - Smørås og Bygger'n Rådal har nylig signert en samarbeidsavtale. Avtalen innebærer blant annet at Smørås-medlemmer handler på klubbens byggkonto. Det betyr at man får samme prisliste som Bygger'ns større selvbyggerkunder med samme rabatt og priser. Husk å oppgi nummeret på Smørås' kundekonto som er 2000043787. En andel av det klubbens medlemmer handler for vil også tilbakebetales til klubben.

Pizzabakeren Lagunen – Hos Pizzabakeren Lagunen får alle Smørås-medlemmer 10 % rabatt ved kjøp av en stor pizza. Dette forutsetter at man har på seg Smørås-klær eller at man har med seg en effekt med Smørås-logo på. Avtalen innebærer også at Smørås kan bestille pizza til hyggelige priser under Smørås-arrangementer i klubbhuset på Slåtthaug.

Hurtigruta Carglass - Hurtigruta Carglass hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått på bilen. De reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell.  For hvert Smørås-medlem som benytter seg av deres tjenester, vil kr. 500 gå tilbake til klubben. I tillegg vil alle Smørås-medlemmer få gratis påfyll av spylervæske i ett år. Alle medlemmer vil få utdelt sponsorkort av klubben. Disse må leveres til Hurtigruta Carglass når man benytter seg av tjenestene deres. Lagsansvarlig på hvert lag har fått utdelt disse kortene. Har du ikke fått kort, mistet eller glemt? Ta kontakt med marked@smoras.no

Bergen Marine - Som et ekstra spesialtilbud til alle Smørås-medlemmer med nærmeste familie tilbys for 2019 en ekstra rabatt ved kjøp av ny båtpakke over 17 fot eller ny bobil – Kr 10.000,- fratrekkes i ytterligere rabatt utover fremforhandlet tilbudspris, og gjelder helt frem til fysisk henting av varen.

  

Markedspanelet - I tillegg ønsker vi å minne om Idrettens Markedspanel. Her er Smørås med, og alle som registrerer seg via Smørås vil bidra til å samle inn midler til klubben. Man får tilsendt markedsundersøkelser på mail noen ganger i måneden, og klubben vil få penger får hvert medlem som svarer på undersøkelsen. Denne linken gjør at du blir direkte registrert via Smørås: https://panel.cint.com/3e85e106-88c5-4406-98d8-5e617904f180/panelists/new?c=%23f26822&i=1&s=24928

Kalender

Februar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket