Strålende oppstart for Smørås Akademiet

I et fantastisk sommervær gikk Smørås Akademiets oppstartshelg av stabelen. Hovedtrener Claus Lundekvam hadde med seg celebre gjestetrenere, i tillegg til dyktige Smørås-trenere

2017-08-28
Smørås IL

Lørdag morgen fikk de 53 deltakerne stifte bekjentskap med Smørås Akademiets hovedtrener Claus Lundekvam. Claus brenner for spillerutvikling og det å få maks ut av hver eneste spiller – uansett ferdighetsnivå. Med over 400 kamper for Southampton og 40 A-landskamper for Norge, vet Claus hva som skal til for å levere på høyt internasjonalt nivå. På lørdag var også Brann-spillerne Sivert Heltne Nilsen og Kasper Skaanes med på feltet.

Claus Lundekvam gir sine instruksjoner. Foto: Birthe Grøtta Hansen

Det var en stor gjeng med spente ungdommer som møtte opp lørdag morgen. Etter litt informasjon og utstyrsutdeling ble gruppen delt inn i fire og gjennomførte en god trening. I etterkant av første økt ventet lunsj og foredrag med tidligere Brann-, Burnley- og Dundee United-spiller Christian Kalvenes og hans foredrag «Fra Mulebanen til Wembley». Her var det også mange foreldre som fikk med seg det inspirerende foredraget. Det var også Kalvenes som ledet lørdagens andre treningsøkt, før det ble mat og Premier League i klubbhuset.

Husk å følge Smørås Akademiet på Facebook! Der vil du også finne flere bilder og videoer fra oppstartshelgen.

Branns Kasper Skaanes var tilstede hele helgen. Foto: Birthe Grøtta Hansen

På søndagen var været like strålende, og deltakerne minst like motiverte for en ny, strålende fotballdag. Denne dagen var Claus og Kasper med, i tillegg til Smørås-trenerne Fredrik H. Bergsvik og Robert H. Larsen. Magnus Hvoslef-Andersen hadde hovedansvaret for keepergruppen med god hjelp fra Hans Jacob Claussen og Thor Erik Hope. Etter en god treningsøkt fikk deltakerne mulighet til å bli enda bedre kjent med Lundekvam med en omfattende spørsmål og svar-runde.

Søndagens siste treningsøkt ble en turnering der det ble delt inn i åtte lag, der for øvrig både Skaanes og Lundekvam var med på hvert sitt lag. Etter endt økt ble det pizza og Premier League i klubbhuset.

Smørås Akademiet fortsetter nå hver uke med treninger onsdager og fredager.

Vi i Smørås ønsker å takke alle som var med å bidro til en fantastisk oppstartshelg for Akademiet! Her var det svært mange involverte som la ned en stor innsats for at deltakerne fikk en stor fotballopplevelse på Slåtthaug!

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug