TINE FOTBALLSKOLE

Vi arrangerer TINE Fotballskole første sommerferieuke, 21.-25.juni for jenter og gutter født 2015-2009 Vi tar selvsagt hensyn til Covid-19 og vil arrangere fotballskolen innenfor anbefalte smittevern-regler.


Vi tar forbehold om at dagens retningslinjer opprettholdes, hvis det mot formodning kommer nye retningslinjer som ikke lar seg kombinere med fotballskole, vil vi måtte avlyse og deltakeravgiften vil bli refundert.

 

Vi inviterer jenter og gutter i alderen 6-12år til Slåtthaug for en forrykende fotballuke med inkludering, mestring, glede og kameratskap i fokus.

 

Påmelding er åpnen – Løpende påmelding til fullt

 

PÅMELDING SMØRÅS IL TINE FOTBALLSKOLE TRYKK HER

 

Det legges opp til varierte dager med fotball i sentrum, hver aldersgruppe vil ha fair-play-fokus i løpet av uken hvor fokus på gode holdninger vil være sentralt.

Deltakeravgiften er kr 1200,-. Ved påmelding av søsken blir prisen for søsken 2 redusert til kr. 1000,- og prisen for søsken 3 redusert til kr. 600,-.

 

Smørås-for-alle

Smørås IL er en klubb for alle, også for dere som har utfordringer med økonomi. Vi har vårt eget støttefond, Smørås-for-alle, hvor dere kan søke midler til aktivitet. Søknad sendes smil@smoras.no med en liten forklaring, samt navn og fødselsdato på medlemmet det gjelder. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

 

Utstyrspakke

Alle deltakerne får TINE Fotballskole drakter fra TINE.

Foruten drakter får alle deltakerne også sekk, diplom fra TINE. I tillegg stiller Smørås IL med ball og drikkeflaske til alle! Utstyret vil i år bli delt ut før man går hjem etter første dag. 

 

Bespisning

Vi vil følge anbefalte smittevernråd ved bespisning og kommer tilbake med utfyldende informasjon når fotballskolen nærmer seg. Alle må ha med egen matpakke og drikke. Tradisjonen tro vil det også i år bli utdelt et TINE produkt til lunsj hver dag.

 

Dyktige veiledere

Våre dyktige veiledere har god erfaring fra tidligere fotballskoler og vil i år kurses med barnefotballkveld av våre dyktige trenerveiledere. Veilederne følges opp uken gjennom av noen av våre dyktige akademitrenere. Jentene og guttene som deltar vil få en variert fotballuke med masse lek og moro med fotball som tema.

 

Vi tar Fair-play på alvor!

Som Fair-play klubb ønsker Smørås IL å starte tidlig med å skape gode holdninger og alle deltakerne vil i løpet av uken ha fokus på fair-play, hvor fair-play og mobbing er tema. Vi ønsker at alle skal ha det kjekt i trygge omgivelser på Slåtthaug denne uken.

 

Keeper

Et av forbundets satsingsområder på årets TINE Fotballskole er keeper. Vi ønsker å tilby alle som har lyst å prøve seg som keeper muligheten til det. Hver dag vil vi ha egen keepergruppe som får en enkel keeperøkt, med fokus på å gripe ball, bruke hendene og kanskje til og med slenge seg litt. Meld deres keeperinteresse ved påmelding og vi må be alle som krysser av for at man ønsker keepertrening om ha med egne keeperhansker.

 

Jenter

Smørås IL har et sterkt fokus på fotball for jenter i egen klubb, NFF og TINE ønsker at arrangørklubbene skal har fokus på å øke andelen jenter på TINE Fotballskole. Vi legger opp til egne jentegrupper for alle som ønsker dette, med forbehold om nok jenter påmeldt. Fotball for jenter er gøy! 

 

Gratis etter-fotballskole-ordning

I Smørås IL kan deltakerne være igjen på Slåtthaug etter endt fotballskole. Fotballskolen varer frem til klokken 1430 hver dag, etter den kan deltakerne bli igjen på banen for litt aktivitet frem til klokken 1630, ved dårlig vær vil vi ha muligheten til å gå inn i klubbhuset i små grupper. I etter-fotballskole-ordningen vil det ikke være organisert aktivitet men lek og moro med tilsyn, og vi minner om at smittevernreglene også vil gjelde i denne tiden. Denne ordningen er selvsagt helt gratis for våre deltakere - deltakere som ønsker denne ordningen må medle fra om dette ved påmelding.

 

Hvilke tiltak gjør vi for å opprettholde smittevern-rutinene

Vi tar vårt ansvar for å opprettholde anbefalte smittevern-tiltak alvorlig i all vår aktivitet og som NFF Kvalitetsklubb vil planlegging og tilrettelegging stå i fokus. 

 

Veiledere

Alle våre veiledere vil bli kurset i forkant med gjennomgang av smittevern-regler, og våre hovedveiledere vil ha fokus på at alle grupper til en hver tid følger gjeldene regler. Av erfaring fra treninger i disse tider er tilbakemeldingene fra våre lag at dette klarer barna veldig bra – men hvis det viser seg at et eller flere barn som ikke klarer/vil følge sin veileders råd vil bli tatt ut av gruppen, foresatte vil bli kontaktet og barnet må hentes.

 

Skader

I samarbeid med helsepersonell har vi utarbeidet gode rutiner for smitteverntiltak ved behandling av idrettsskader. Disse rutinene kan dere lese mer om her

 

 

Vi vil også sende alle påmeldte en veileder for smittevern på TINE-Fotballskole i god tid før oppstart.

 

 

 

Spørsmål rettet mot TINE Fotballskole kan sendes på epost til smil@smoras.no 

 

Vi gleder oss til en fantastisk uke med masse gøy aktivitet!

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

23.01.2022
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug