Smørås IL 2018-05-23 17:53:03

Informasjon

Det er med stor glede at vi endelig kan ønske velkommen til fotballcup igjen. 

 

3er og 5er fotball spilles lørdag 29/5 og gruppene er lagt inn i kohorter, det er også laget en pause i oppsettet slik at ikke for mange befinner seg på anlegget samtidig. Søndag er det 7er fotball og færre kamper samtidig. Husk solkrem, vi har værgudene på vår side i helgen J

 

Vi minner om:

·      Syke personer skal holde seg hjemme

·      God hånd- og hostehygiene samt forsterket renhold

·      Hold minst en meters avstand og redusere kontakt med andre utenom aktiviteten.

 

Kampoppsett

Vi ber alle lag sjekke kampoppsettet, da det er gjort og blir gjort noen nødvendige endringer. I de fleste klasser små justeringer mens det i klassen G08 (2013) er blitt en del endringer etter at 12 lag takket av etter oppsettet ble sendt ut. Hvis det skjer nye forandringer frem mot kampdag vil berørte lag få beskjed via mail til kontaktperson. Alle lag får spille minimum 3 kamper (selv om det ikke enda er på oppsettet vil det komme fortløpende).

 

Aktivitetsområdet

Dessverre blir det ikke noe aktivitetsområde i år. Av hensyn til Covid-19 må vi i år dessverre skrinlegge våre planer om å samle mange til mye moro mellom kampene. Vi har prioritert at alle påmeldte lag får delta og spille kamper.

 

Spillelister

Vi ber om at alle legger inn spillelistene via påmeldingssiden før ankomst, listene kan også leveres manuelt ved ankomst hvis man ikke får lagt inn digitalt. Spillerlistene vil fungere som utgangspunkt for utdeling av medaljer og som registrering på anlegget i forbindelse med eventuell smittesporing.

 

Supportere / foresatte

Grunnet et maksantall på anlegget må vi dessverre denne gang be at spillerne maks har med seg én foresatt. Samtlige må registrere seg ved ankomst Slåtthaug Idrettsplass.

 

Kiosk

Vi vil ha åpen kiosk tilknyttet hver inndelte kohort. Lørdag blir det tre kiosker mens søndagen blir det to. Forhåpentligvis vil dette føre til mindre kø og en hyggeligere opplevelse for dere. Kiosken vil ha et begrenset utvalg, kaffe, brus & vann, innpakkede påsmurte rundstykker og is. I kiosken betaler man med VIPPS eller med kort. Kiosken er kontantløs.

 

Alle kunder i kiosken oppfordres til å bruke munnbind slik helsemyndighetene anbefaler i annen dagligvarehandel.

 

Premieutdeling

Det blir ingen felles premieutdeling i år, i år må lagene selv stå for utdelingen. Premier vil bli delt ut ved ankomst.

 

Parkering

Oppmerket parkering ved Slåtthaug Idrettsplass, hvis fullt er nærmeste parkering Slåtthaug Videregående skole (ca 500m unna). Parkeringsvakt vil da vise dere vei.

 

Toaletter

Vi har 6 toaletter tilgjengelig, de er anvist på baneinndelingskartet og fordelt mellom kohortene. Kontaktflater på toalettene blir desinfisert mellom hvert besøk. 

Garderober er ikke tilgjengelig for deltakende lag.

 

Fair play

Alle kamper dømmes av klubbens klubbdommere og spillere fra ungdoms og seniorlag. Alle kamper gjennomfører en enkel fair play-hilsen før kamp uten håndtrykk. Alle baner vil ha kampvert og vi forventer at alle lag har en positiv innstilling og viser respekt både til dommere og med- og motspillere. 

 

Etter siste kamp

Vi oppfordrer alle lag til å trekke ut av baneområdet etter siste kamp slik at vi får tømt området før nye lag slippes inn.

 

 

Ta gjerne kontakt med kampverter eller sekretariatet underveis hvis dere lurer på noe og vi setter pris på tilbakemelding etter endt cup hvis det er noe dere mener vi kan gjøre bedre til neste gang.

 

Hjertelig velkommen til Slåtthaug Idrettspark og Ramudden cup 2021

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

23.01.2022
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug