Annerledesåret

SMIL er en god klubb å vokse opp i, en viktig del av nærmiljøet og en utrolig god møteplass – også for voksne!

2020-12-30
Smørås IL

Glede, mestring, inkludering og kameratskap er våre verdier, selve grunnmuren i all vår aktivitet. I løpet av korona-året 2020 har våre verdier hatt ekstra stor betydning – hvordan vi sammen er sterkere og hvordan vi bryr oss og tar vare på hverandre og menneskene rundt oss! Tusen takk for at nettopp DU bryr deg! 

 

Vi legger bak oss et år som vi aldri før har opplevd. Til tross for vanskelige omstendigheter, føles det som om klubben har kommet styrket ut av det hele.

 

Sport

En amputert sesong for alle våre lag. Verst har det vært for våre seniorlag som aldri kom i gang med trening med kontakt eller kamper, lagene holder hodet over vannet og håper på et motivasjonsboost når man en dag kan starte opp med normal aktivitet igjen. I 2021 jobbes det med å få til både et c-lag i 7.div og et Veteran 60-lag.  Våre barne- og ungdomslag fikk spille tilnærmet en normal høstsesong. 

 

Solid høst for flere av våre ungdomslag

Stor aktivitet i barnegruppen

 

Akademiet vårt har i løpet av høsten fått hovedsponsor og skiftet navn til Extra Akademiet. Vårt ekstratreningstilbud for spillere fra 3.-10.trinn fortsetter å imponere i innhold og utførelse, kvalitet og fotballglede er varemerket og akademiet fortsetter å levere spillere til spillerutviklingstiltak i regi av NFF.

 

Vår årlige TINE Fotballskole ble i 2020 kåret av NFF og TINE til ÅRETS FOTBALLSKOLE i Hordaland. Vi er utrolig stolt og gleder oss til fremtidige fotballskoler. Tusen takk til alle som har bidratt over flere år, slik at vi i år faktisk er best i fylket!

 

I høst startet vi opp vårt e-sportlag for fullt. Vi arrangerte klubbmesterskap, og fant dermed gode representanter for vårt eFotballag. Laget har allerede rukket å levere gode prestasjoner i KM. Vi ser frem til å videreutvikle e-sportprosjektet i Smørås.

 

Organisasjon

I annerledesåret har heldigvis ikke klubbdriften stått stille. Mange har jobbet godt og sørget for at nye prosjekter har sett dagens lys. 

 

Ung@Smørås

Kvalitetsklubb nivå 2

Utvidelse i administrasjonen

 

I løpet av vinteren 2021 åpner vi klubbutikk i klubbhuset, her skal man da kunne handle hele vår klubbkolleksjon. Mer om dette i løpet av januar

 

Anlegg

Anleggskomiteen har virkelig stått på i løpet av året, allerede i løpet av januar starter arbeidet med å utvide klubbhuset vårt. I underetasjen bygges det ekstra garderober og toaletter og i 2 etasje utvides klubbrommet ytterligere. Stor aktivitet, og økt andel jenter gjør at behovet for flere garderober er prioritert samt at den interne bruken av klubbhuset øker gjør at vi har behov for større plass. Ambisjonene til komiteen stopper ikke der og planer om tak over tribune med utstyrsboder og kiosk, hall på eksisterende 7er bane og utstyrsboder og toaletter på Øvre Apeltun er kommende prosjekter komiteen jobber videre med på nyåret.

 

Parkeringsplass, tursti, tuftepark

 

Økonomi

Det har vært et stramt år hvor de fleste kroner er snudd opp til flere ganger hver eneste uke. Vi har vært nøysomme med våre utgifter og jobbet knallhardt for å skape inntekter. Takk til alle som har betalt sine medlemskontingenter og treningsavgifter selv om året ikke har gitt oss like mye aktivitet som i et normalt år. Styret har vært sitt ansvar bevisst, trenere og administrasjon har vært permittert, diverse støtteordninger er søkt og vi har i løpet av året fått god kontroll på klubbens økonomi. Vi vet at 2021 også kommer til å bli tøft, og med god kontroll inn i det nye året gir oss stor tro på at klubbens økonomi skal fortsette å være under kontroll og til det beste for klubbens mange medlemmer også neste år.

 

Samarbeidspartnere

Vi er utrolig glad for at våre samarbeidspartnere forlenger sine avtaler samt at flere nye er kommet til i løpet av året.

 

Ta kontakt hvis også din bedrift ønsker å profilere seg med et godt barne- og ungdomsmiljø, som en god samarbeidspartner i nærmiljøet eller som en støttespiller for en utviklingsklubb med god struktur og høy aktivitet som skaper magiske opplevelser for veldig mange hver eneste dag.

 

I løpet av året har vi også fått oss flere nye støttespillere (støttemedlemmer), tusen takk for at dere ser verdien av å støtte idrettslagets innsats i nærmiljøet.

 

 

SMIL er en god klubb å vokse opp i, en viktig del av nærmiljøet og en utrolig god møteplass – også for voksne!

 

Annerledesåret går mot slutten, og vi kan skimte en normal hverdag der fremme i horisonten et sted – Ønsker dere alle en fin nyttårsfeiring og et riktig godt nytt fotballår!

 

Thomas Natland, daglig leder

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug