Er du interessert i miljø og bærekraft?

Smørås starter nytt og spennende prosjekt: MILJØSTASJON

2020-12-11
Smørås IL

I Smørås IL tenker vi på mer enn bare fotball; vi mener at skal man utvikle seg til en god fotballspiller må vi tenke på hele mennesket. Hvordan vi oppfører oss mot andre, hvordan vi takler å være ydmyk, hvordan skal fotball og lagspill gi deg fordeler ellers i livet – hvordan kan vi hjelpe med å utdanne våre barn og ungdommer til å bli høflige, ansvarsbevisste og målrettede – samtidig som man har gleden av fotball?!

 

 

Ung@Smørås tar det lokale samfunnsansvaret på alvor og mener at vi som aktive deltagere i lokalsamfunnet og i løpet av livet har ulike roller hvor vi kan bidra med og lære ulike ting som vil gjøre oss bedre rustet til å bli gode og glade mennesker som bryr oss.

 

Miljøstasjon for bytte/salg av brukt idrettsutstyr. Dette skal skje i en miljøcontainer som innredes enkelt med hyller og skap, plasseres ved klubbhuset på Slåtthaug, og driftes av ungdommer. 

 

 

Hovedformålet er miljøeffekten av at idrettsutstyr (fotballsko, sokker, shorts, fotballer, treningsgensrer, treningsbukser, bager, leggskinn, hansker og annet) kan få et lengre liv og mindre kastes og/eller legges på loft og i boder. Etterhvert kan flere kategorier av utstyr legges til. 

 

Sekundært vil det lære ungdommene hvordan et slikt prosjekt skal planlegges, bemannes, markedsføres, lagerstyres og driftes. Ungdomsgruppen vil bli lært opp og veiledet av kompetente og entusiastiske voksne tilknyttet klubben.

 

I praksis skal ungdommene drive et prosjekt, som i seg selv er nyttig og god erfaring å ta med seg videre. Ungdommene skal i størst mulig grad få drive dette prosjektet på egenhånd.

 

 

Det ligger også god og nyttig erfaring og læring i at ungdommene kan ta ansvar for og lære opp nye deltagere og drivere av miljøstasjonen etterhvert som behovet for flere krefter og medarbeidere er nødvendige.

 

Les mer om MILJØSTASJON og Ung@Smørås her

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug