TINE Fotballskole AUGUST

Vi arrangerer TINE Fotballskole i siste sommerferieuke, 10.-14.august. Vi tar selvsagt hensyn til Covid-19 og vil arrangere fotballskolen innenfor anbefalte smittevern-regler.

2020-05-14
Smørås IL

TINE Fotballskole

 

Vi arrangerer TINE Fotballskole første sommerferieuke, 22.-26.juni og siste sommerferieuke, 10.14.august. Vi tar selvsagt hensyn til Covid-19 og vil arrangere fotballskolen innenfor anbefalte smittevern-regler.


Vi tar forbehold om at dagens retningslinjer opprettholdes, hvis det mot formodning kommer nye retningslinjer som ikke lar seg kombinere med fotballskole, vil vi måtte avlyse og deltakeravgiften vil bli refundert.

 

Vi inviterer jenter og gutter født 2014-2008 til Slåtthaug for en forrykende fotballuke med inkludering, mestring, glede og kameratskap i fokus.

 

Påmelding åpner mandag 18.mai via linken under – Løpende påmelding til fullt

 

PÅMELDING TINE FOTBALLSKOLE AUGUST TRYKK HER

 

Alle deltakerne får sin egen ball, drikkeflaske, t-skjorte og sekk. På TINE Fotballskole AUGUST vil deltakerne også få årets TINE produkt, Litago Lettere til lunsj. Det legges opp til varierte dager med fotball i sentrum, hver aldersgruppe vil ha fair-play-fokus i løpet av uken hvor fokus på gode holdninger vil være sentralt.

Deltakeravgiften er kr 1200,-. Ved påmelding av søsken blir prisen for søsken 2 redusert til kr. 1000,- og prisen for søsken 3 redusert til kr. 600,-.

 

Smørås-for-alle

Smørås IL er en klubb for alle, også for dere som har utfordringer med økonomi. Vi har vårt eget støttefond, Smørås-for-alle, hvor dere kan søke midler til aktivitet. Søknad sendes smil@smoras.no med en liten forklaring, samt navn og fødselsdato på medlemmet det gjelder. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

 

Siste nytt

Det er fra 1. juni åpnet for kontakt i fotballen for barn og unge opp til 20 år. Det betyr at vi igjen kan trene som vanlig, oppleve seier og tap og ikke minst juble og feire. 

 

Det betyr også at årets TINE Fotballskole vil bli tilnærmet lik normalen, med øvelser, kamper, konkurranser med inkludering, glede, mestring og kameratskap i fokus!

 

Norges Fotball Forbund vil utarbeide en ny veileder for gjennomførelse av Tine Fotballskole. Vi vil gjennomføre skolen i henhold til veilederen. Denne vil bli sendt alle påmeldte i god tid før fotballskolen.

 

Utstyrspakke

Alle deltakerne får TINE Fotballskole drakter fra TINE.

Foruten drakter får alle deltakerne også sekk, diplom fra TINE. I tillegg stiller Smørås IL med ball og drikkeflaske til alle! Utstyret vil i år bli delt ut før man går hjem etter første dag. 

 

Bespisning

Vi vil følge anbefalte smittevernråd ved lunsj og spise denne ute, ved dårlig vær vil gruppene spise i klubbhuset til forskjellige tider. Alle må ha med egen matpakke og drikke. Til fotballskolen i august vil alle få Litago Lettere til lunsj.

 

Dyktige veiledere

Våre dyktige veiledere har god erfaring fra tidligere fotballskoler og vil i år kurses med barnefotballkveld av våre dyktige trenerveiledere. Veilederne følges opp uken gjennom av noen av våre dyktige akademitrenere. Jentene og guttene som deltar vil få en variert fotballuke med masse lek og moro med fotball som tema.

 

Vi tar Fair-play på alvor!

Som Fair-play klubb ønsker Smørås IL å starte tidlig med å skape gode holdninger og alle deltakerne vil i løpet av uken ha fokus på fair-play, hvor fair-play og mobbing er tema. Vi ønsker at alle skal ha det kjekt i trygge omgivelser på Slåtthaug denne uken.

 

Jenter

Smørås IL har et sterkt fokus på fotball for jenter i egen klubb, NFF og TINE ønsker at arrangørklubbene skal har fokus på å øke andelen jenter på TINE Fotballskole. Vi legger opp til egne jentegrupper for alle som ønsker dette, med forbehold om nok jenter påmeldt. Fotball for jenter er gøy! 

 

Gratis etter-fotballskole-ordning

I Smørås IL kan deltakerne være igjen på Slåtthaug etter endt fotballskole. Fotballskolen varer frem til klokken 1430 hver dag, etter den kan deltakerne bli igjen på banen for litt aktivitet frem til klokken 1630, ved dårlig vær vil vi ha muligheten til å gå inn i klubbhuset i små grupper. I etter-fotballskole-ordningen vil det ikke være organisert aktivitet men lek og moro med tilsyn, og vi minner om at smittevernreglene også vil gjelde i denne tiden. Denne ordningen er selvsagt helt gratis for våre deltakere. 

 

Hvilke tiltak gjør vi for å opprettholde smittevern-rutinene

Vi tar vårt ansvar for å opprettholde anbefalte smittevern-tiltak alvorlig i all vår aktivitet og som NFF Kvalitetsklubb vil planlegging og tilrettelegging stå i fokus. 

 

Veiledere

Alle våre veiledere vil bli kurset i forkant med gjennomgang av smittevern-regler, og våre hovedveiledere vil ha fokus på at alle grupper til en hver tid følger gjeldene regler. Av erfaring fra treninger i disse tider er tilbakemeldingene fra våre lag at dette klarer barna veldig bra – men hvis det viser seg at et eller flere barn som ikke klarer/vil følge sin veileders råd vil bli tatt ut av gruppen, foresatte vil bli kontaktet og barnet må hentes.

 

Vaskerutiner

Toaletter vil være tilgjengelig, og disse vil rengjøres flere ganger hver dag. Garderober er ikke tilgjengelig. Hvis klubbhuslokalet benyttes vil overflater, dørhåndtak og lignende bli desinfisert før ny gruppe slipper inn.

Baller og utstyr brukt på banen vil bli vasket før og etter bruk hver dag.

 

Antall

Vi vil sette opp grupper med ca 10 deltakere, og maks 100 deltakere totalt på hver av fotballskolene. Gruppene vil være faste gjennom hele uken. Ved påmelding vil alle kunne føre på navn på inntil tre venner som man ønsker å være på gruppe med. Slik vil vi sikre oss at alle kommer på gruppe med noen man ønsker. Grupper vil generelt bli inndelt etter alder, og vi vil tilstrebe egne jentegrupper hvis nok påmeldte for de som ønsker.

 

Skader

I samarbeid med helsepersonell har vi utarbeidet gode rutiner for smitteverntiltak ved behandling av idrettsskader. Disse rutinene kan dere lese mer om her

 

Fotballens koronavett-regler

 

Les mer om selve gjennomføringen av TINE Fotballskole her

 

Les mer om hvordan TINE Fotballskole i juni ble gjennomført her

 

Spørsmål rettet mot TINE Fotballskole kan sendes på epost til smil@smoras.no 

 

Vi gleder oss til to fantastiske uker med masse gøy aktivitet!

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

03.10.2021
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug