God påske

Smørås IL spiller en viktig rolle i vårt lokalsamfunn. Mange barn, ungdommer og voksne tilbringer mye av fritiden sin på våre aktiviteter. Nå er det viktigere enn noen gang å støtte opp om sin lokale klubb! Som så mange andre bransjer befinner idretten seg i en krevende situasjon, og klubben vår er intet unntak.

2020-04-05
Smørås IL

Smørås jobber hele tiden for å skape gode aktiviteter og gode opplevelser, i disse merkelige tider er dette vanskelig – nesten litt uforståelig og trist at våre baner som til vanlig yrer av smilende fotballspillere, trenere og supportere nå ikke er vår faste møteplass, treningsarena og sosiale arena lenger. Når det er sagt støtter vi alle tiltakene som helsemyndighetene kommer med, og jeg er litt stolt av å se hvilken solidaritet våre medlemmer viser i denne vanskelige situasjonen. Sammen skal vi komme oss gjennom pandemien og sammen skal vi skape magiske øyeblikk i fremtiden.

 

Vi jobber nå med å sikre gode aktiviteter i fremtiden, sikre en god arbeidsplass for alle og ikke minst legge til rette for den dagen vi er tilbake i full aktivitet. Vi jobber med å skaffe oss nødvendige inntekter, begrense utgifter og sørge for at tap av inntekter minimaliseres slik at vi også i fremtiden fortsatt kan ha en god økonomistyring.

 

De siste ukene har klubben jobbet frem noen enkle måter alle kan bidra med for å støtte klubben vår;

 

Grasrotandelen

Vi oppfordrer deg til å støtte Smørås IL, send SMS «grasrotandelen 983349927» til 60000 (gratis). 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7% av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. På forhånd tusen takk!

Støttespiller

Meld deg inn i klubben som støttespiller (støttemedlem). For kr. 200,- vil man få alle våre medlemsfordeler og man har stemmerett på klubbens årsmøte. Som støttespiller vil du også få tilsendt vår unike støttespiller-pins. Les mer om SMIL-støttespiller ved å trykke her

 

 

Kontingent

Klubbens kontingent er vår viktigste inntektskilde. Vi håper når den sendes ut om litt at alle husker å betale. I år sendes den ut fra vårt nye medlemssystem, les mer om det her. Vi har samtidig stor forståelse for at flere enn vanlig kan slite økonomisk i denne tiden og minner da om vårt støttefond «Smørås-for-alle» hvor man kan søke midler til deltakelse på aktiviteter og utstyr. Vi ønsker at alle som ønsker skal få muligheten til å spille fotball – uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Søknad sendes smil@smoras.no med en liten forklaring, samt navn og fødselsdato på medlemmet det gjelder. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

 

Smøråsquizen

Nå finnes det en ny og morsom måte å støtte Smørås på. Hver helg, fra fredag kl. 15 til søndag kl. 21 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Hvert spørsmål har fire svaralternativ og du har begrenset tid til å svare. Quizen finner du på https://smøråsquizen.no

 

Premieren på Smørås-quizen kommer på Langfredag. Tidenes første vinner av quizen får et gavekort fra vår gode samarbeidspartner Pizzabakeren Lagunen. Første gang trekker vi i tillegg ut fem tilfeldige deltakere som får fine Smørås-premier.

 

Spørsmålene i quizen er generelle. Det er altså ikke kun sport eller SMIL-spørsmål, men det kan selvsagt også dukke opp.

 

 

Dugnad

Har du lyst å bidra, lyst å bruke litt ekstra fritid på klubben i vårt hjerte i denne tiden blir vi utrolig glad for alle henvendelser. I Smørås er det masse oppgaver som kan gjøres i denne tiden og som ikke krever fotballkompetanse. Vi ser frem til å høre fra nettopp deg <3

 

Flink med musikk / sangtekster?

Vi ønsker forslag til tekst på Smørås-sang, en kommende hit og noe vi alle kan kjenne oss igjen i og være stolte av! Teksten må inneholde ordene Smørås og Slåtthaug, og vi oppmuntrer til at teksten også kan inneholde våre verdier og/eller visjon; mestring, glede, kameratskap, inkludering – flest mulig, lengst mulig.

 

Vi presiserer at alle innkomne forslag tilfaller Smørås IL og vil kunne bli brukt / klippet / endret uten nærmere beskjed / tillatelse.

 

Send ditt forslag på epost til smil@smoras.no – Vi trekker noen kule premier blant alle innkomne forslag

 

 

Ta vare på hverandre

Trolig den viktigste dugnaden på lenge. Hold avstand, vask hendene og følg myndighetenes råd. Benytt telefon/FaceTime ol til å holde kontakten med venner og familie - fordi vi bryr oss og fordi vi ønsker å glede andre! Hold kontakten med lagkameratene dine – kanskje man kan be trenerne lage i stand en samling via video?

 

 

Ønsker dere alle en riktig god påske, en annerledes påske – benytt tiden på å skape gode minner for livet

 

Vennlig hilsen 

 

Thomas Natland

Daglig leder

Smørås IL

Kalender

Desember
MTOTFLS
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Aktiviteter

13.12.2020
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug