Nå kan du bli med på Smørås-quizen

Finn ut hvordan du kan bli med på den ukentlige Smørås-quizen og være med i kampen om premier og prestisje.

2020-04-06
Smørås IL

Nå finnes det en ny og morsom måte å støtte Smørås på. Hver helg, fra fredag kl. 15 til søndag kl. 21 kan du delta i ukens quiz med 15 spørsmål. Hvert spørsmål har fire svaralternativ og du har begrenset tid til å svare. Quizen finner du på https://smøråsquizen.no

Spørsmålene i quizen er generelle. Det er altså ikke kun sport eller SMIL-spørsmål, men det kan selvsagt også dukke opp.

(Saken fortsetter under bildet)

VINNERE

Søndag kveld etter kl. 21 annonseres topp 3 av spillere og lag. Hvem blir Ukens Quizmester?!

Dersom flere deler 1. plass med lik poengsum trekker klubben en person som får premie og tittelen Ukens Quizmester. Du kan også fortløpende se hvem som ligger an til å bli Årets Quizmester.

STATISTIKK

Under Statistikk kan du se statistikken til både deg selv og laget ditt; hvor mange quizer som er spilt, antall deltagere, snitt poengsum og troféer. Du kan også følge klubbens statistikk og Topp 10 over beste klubber i Norge.

Dersom du ikke har tilhørighet til et bestemt lag i klubben kan du velge ”ALLE/SUPPORTER”. Da inngår ikke din statistikk i lagkonkurransen, men du kan selvsagt se all annen statistikk.

HVORDAN DELTA

For å delta i quizen kan du enten betale 15,- per quiz eller bli abonnement for kun 39,- per mnd (blir trukket automatisk til du velger å avslutte). En liten og symbolsk pris for å støtte klubben og delta i morsomme quizer.

Under ”Min profil” kan du enkelt endre din kontaktinfo, betalingskort eller passord.