Smørås ser fremover

I en annerledes og vanskelig tid gjør vi vårt beste med å se fremover..

2020-03-25
Smørås IL

Smørås ser fremover

 

En enorm utvikling i klubben vår de siste årene har gjort at vi har klubbarbeid som i en hektisk hverdag har blitt skjøvet foran oss og satt på vent – dette tar vi nå tak i.

 

Vi har tatt våre grep, trenere på akademiet er permittert, samt at kranen skrus igjen så godt som mulig, vi sparer på alt vi kan men vi ønsker å bruke en vanskelig og annerledes tid til å fortsette å bygge klubb - og klargjøre klubben for nye utfordringer i årene som kommer, vi har derfor valgt å ikke permittere administrasjonen enda. Når det er sagt har vi en god og daglig dialog mellom styret, økonomiansvarlig og daglig leder som hele tiden vurdere om det er forsvarlig for klubbens økonomi å ha driften i gang. 

 

Vi gjennomfører på best mulig måte møter i utvalg og komiteer ved videokonferanser og ønsker å takke alle frivillige for at dere fortsatt ønsker å bruke tid på klubben i våre hjerter i denne meget spesielle og utfordrende situasjonen verdens-samfunnet nå befinner seg i. 

 

Glede, mestring, inkludering og kameratskap er våre verdier, selve grunnmuren i for all vår aktivitet. Nå i disse korona-tider gir våre verdier ekstra betydning, hvordan vi sammen er sterkere og hvordan vi bryr oss og tar vare på hverandre og menneskene rundt oss! Tusen takk for at nettopp DU bryr deg! 

 

Sommercuper og arrangementer

 

For alle våre lag som har planlagt sommercup ber vi dere følge med på cupens nettsider for oppdatert informasjon. Når det gjelder Dana cup avventer Smørås sin avgjørelse i påvente av anbefalinger fra Folkehelseinstistuttet og NFF. Smørås vil ikke reise hvis situasjonen rundt Covid-19 ikke er under kontroll, da vil også alle selvsagt få tilbakebetalt innbetalt depositum.

 

Våre arrangementer i vår, Ramudden cup og TINE Fotballskole, er foreløpig ikke avlyst men satt på vent til nærmere informasjon og retningslinjer fra myndighetene.

 

Når det ordinære seriespillet starter vet ingen, enda. Vi vil informere om dette så snart ny informasjon fra forbundet foreligger.

 

Egentrening

 

Det er lov å trene, det er til og med fornuftig å trene, men som dere sikkert allerede vet så må man trene alene eller sammen med en eller maks to venner. Husk å holde avstand, vask hender og bruk hodet - ha det kjekt benytt tiden til å trene på alt du ellers ikke får tid til. Send gjerne triks og tips på messenger eller tag @smorasfotball på Instagram eller @smørås il på Facebook.

 

Kontingent

 

Om ikke mange dager vil klubben sende ut årets kontingent, vi har forståelse for at mange nå er i en vanskelig situasjon økonomisk og usikre tider om når aktiviteten kan starte opp igjen, både for idrettslaget og i livet ellers. Vi håper likevel at alle bidrar, til at en viktig møteplass for barn, ungdom og voksne i nærmiljøet fortsatt vil være der i enden av denne krisen vi nå er midt oppe i. Minner også om vårt støttefond, Smørås-for-alle, som skal sikre alle å delta i Smørås uavhengig av familiens økonomiske situasjon.

 

Idrettspresident Berit Kjøll; vi må vise solidaritet med våre 11000 idrettslag:

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/vi-ma-vise-solidaritet-med-vare-11000-idrettslag/

 

Til sist vil jeg oppfordre alle til å fortsette å ta vare på hverandre, benytt telefon/FaceTime ol til å holde kontakten med venner og familie - fordi vi bryr oss og fordi vi ønsker å glede andre! 

#takecare #smøråsil

 

Sportslig hilsen

Thomas Natland

Daglig leder 

Kalender

Desember
MTOTFLS
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Aktiviteter

13.12.2020
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug