To sølvlag i Lagunen Fotballfest

Smørås var med på å prege finaledagen i årets utgave av turneringen.

2019-11-25
Fabian M. P. Throndsen

Totalt 134 lag var med i årets utgave av Lagunen Fotballfest. På selveste finaledagen var fortsatt to Smørås-lag med i kampen om å vinne den gjeveste pokalen.

J15 var det første Smørås-laget i aksjon på Liland. De sto foran en tøff utfording, for på motsatt banehalvdel ventet Austevoll sine ferske kretsmestere. Men Smørås klarte seg veldig bra, og var det beste laget ut fra startblokkene. Smørås-jentene fikk også et tidlig straffespark, men det endte dessverre ikke med scoring. Austevoll var effektive og gikk opp til 1-0 etter omtrent ti minutter. Kampen var stort sett jevnspilt uten de helt store sjansene til noen av lagene. I andreomgang gikk Austevoll opp til 2-0, men Smørås-jentene fortsatte å krige hardt og kampen levde helt til de siste minuttene. Det kom aldri noen Smørås-scoringer, og dermed endte det med sølv til Smørås. Jentene fikk med seg en flott pokal og kan absolutt være stolt av prestasjonen som ble lagt ned i finalen.

Saken fortsetter under bildet

J15finaleLagunen.jpg
J15-gjengen i godt humør før finalen. Foto: Lagunen Fotballfest

I den påfølgende kampen var det vårt formsterke G15 som skulle kjempe om cupseieren. I finalen ventet et nabooppgjør mot Minde, et lag Smørås også møtte i gruppespillet i årets turnering. Minde fikk en tidlig scoring, men det var likevel Smørås som kjørte kampen. Samtidig var Minde hardtkjempende og farlige på kontringer. Smørås kom til flere store muligheter og en utligning lå lenge i luften, men på tampen endte Minde opp med å kontre inn 2-0. Smørås satte inn en skikkelig sluttspurt, men foran mål gikk det ikke veien. Dermed endte det med sølv også for dette Smørås-laget, som har levert mange svært sterke prestasjoner i årets sesong, både i serie- og cupspill.

Saken fortsetter under bildet.

G15S%F8lvLagunen.jpg
G15-gjengen styrte kampen, men det ble likevel en skuffet gjeng som måtte nøye seg med sølv. 


Totalt ble det spilt tolv finaler på Liland på søndag, og det med en strålende ramme rundt kampene og flotte forhold for finalene i turneringen som blir arrangert i samarbeid mellom Smørås, Gneist, Bjarg, Fana og Kalandseid. Det var også gledelig å se at mange Smørås-supportere tok turen for å støtte våre gutter og jenter.

Vi gratulerer våre to finalelag med sølv og ønsker samtidig å rette en takk til alle frivillige som har bidratt rundt kampene som ble arrangert på Slåtthaug.  

Kalender

Desember
MTOTFLS
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Aktiviteter

13.12.2020
Barnehage-fotball

11:00 - 12:00

Slåtthaug