TINE Fotballskole

TINE Fotballskole arrangeres tradisjonen tro uken etter skoleslutt for jenter og gutter i alderen 6-12år

2019-05-02
Smørås IL

17_Banner_TineFotballskole_R%F8d_1080x1080_Godkjent.jpg

 
 

Vi inviterer jenter og gutter i alderen 6-12år til Slåtthaug for en forrykende fotballuke med inkludering, mestring, glede og kameratskap i fokus.

24-28.juni 2019

Påmelding trykk på linken under - PÅMELDINGSFRIST 21.JUNI

 

TINE Fotballskole

 

Alle deltakerne får sin egen ball, drikkeflaske, t-skjorte og sekk, samt ett drikkeprodukt fra TINE hver dag. Fredag blir det cup og pizza-fest!

Det legges opp til varierte dager med fotball i sentrum, hver aldersgruppe vil også ha en liten fair-play samling i klubbhuset i løpet av uken hvor fokus på gode holdninger vil være sentralt.

Deltakeravgiften er kr 1100,-. Ved påmelding av søsken blir prisen for søsken 2 redusert til kr. 900,- og prisen for søsken 3 redusert til kr. 500,-.

 

Utstyrspakke

Alle deltakerne får TINE Fotballskole drakter fra TINE.

Foruten drakter får alle deltakerne også sekk, diplom fra TINE. I tillegg stiller Smørås IL med ball og drikkeflaske til alle!

Til lunsj hver dag får deltakerne et TINE-produkt, årets TINE-produkt er Litago UTEN, Litago Uten er uten tilsatt sukker og kunstig søtning, og den er laktosefri..

Husk matpakke

 

Dyktige veiledere

Våre dyktige veiledere har god erfaring fra tidligere fotballskoler og vil i år kurses med barnefotballkveld av våre dyktige trenerveiledere. Veilederne følges opp uken gjennom av noen av våre dyktige akademitrenere. Jentene og guttene som deltar vil få en variert fotballuke med masse lek og moro med fotball som tema.

 

Vi tar Fair-play på alvor!

Som Fair-play klubb ønsker Smørås IL å starte tidlig med å skape gode holdninger og alle deltakerne vil i løpet av uken ha en liten fair-play samling i klubbhuset hvor fair-play og mobbing er tema. Vi ønsker at alle skal ha det kjekt i trygge omgivelser på Slåtthaug denne uken.

 

Keeper

Et av forbundets satsingsområder på årets TINE Fotballskole er keeper. Vi ønsker å tilby alle som har lyst å prøve seg som keeper muligheten til det. Hver dag vil vi ha egen keepergruppe som får en enkel keeperøkt, med fokus på å gripe ball, bruke hendene og kanskje til og med slenge seg litt..

 

Jenter

Smørås IL har et sterkt fokus på fotball for jenter i egen klubb, NFF og TINE ønsker at arrangørklubbene skal har fokus på å øke andelen jenter på TINE Fotballskole. Vi legger opp til egne jentegrupper for alle som ønsker dette, med forbehold om nok jenter påmeldt. Fotball for jenter er gøy!

 

Gratis etter-fotballskole-ordning

Klubbhuset åpner klokken 0800 hver dag, deltakerne kan da oppholde seg inne frem til fotballskolen starter 0900. 

I Smørås IL kan deltakerne være igjen på Slåtthaug etter endt fotballskole. Fotballskolen varer frem til klokken 1430 hver dag, etter den kan deltakerne bli igjen enten i klubbhuset eller på banen for litt aktivitet frem til klokken 1630. I etter-fotballskole-ordningen vil det ikke være organisert aktivitet men lek og moro med tilsyn. Denne ordningen er selvsagt helt gratis for våre deltakere. 

 

CHAMPIONS LEAGUE

Hvem drømmer vel ikke om å spille CHAMPIONS LEAGUE? Under årets fotballskole får deltakerne spille sin egen CHAMPIONS LEAGUE-turnering. Fredag blir det skikkelig CHAMPIONS LEAGUE-stemning på Slåtthaug-gresset, vi arrangerer cup. Jentene og guttene skal få utfolde seg på lag tilpasset egen alder - her skal alle ha det gøy!

 

Ikke glem å melde dere på årets TINE FOTBALLSKOLE – påmeldingsfrist fredag 21.juni

TINE%20fotballskole%202019.jpg

Kalender

Februar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket