KICK-OFF 2019

Sportslig utvalg gjentar suksessen fra de foregående år og inviterer trenere, støtteapparat og fotballinteresserte foreldre til kick-off før sesongen 2019. Vi lover en meget faglig god og interessant samling i klubbhuset.

2018-11-24
Sportslig utvalg

Lørdag 26.januar klokken 09:30 - 16:30 i klubbhuset

Kameratskap forplikter

I Smørås IL tenker vi på mer enn bare fotball; vi mener at skal man utvikle seg til en god fotballspiller må vi tenke på hele mennesket. Hvordan vi oppfører oss mot andre, hvordan vi takler å være ydmyk, hvordan skal fotball og lagspill gi deg fordeler ellers i livet – hvordan kan vi hjelpe med å utdanne våre barn og ungdommer til å bli høflige, ansvarsbevisste og målrettede – samtidig som man har gleden av fotball? Vi tenker at KAMERATSKAP FORPLIKTER!

SMILosofien er Smørås ILs filosofi på hvordan vi skal kunne gjøre klubben, trenere, ledere og spillere til et fantastisk sted å være i, engasjere seg i, utvikle seg i og skape kameratskap som varer livet ut – med lagspill og fotball som fokus!

På KICK-OFF ønsker vi å sette ytterligere fokus på hvordan vi sammen kan skape et idrettsmiljø, en treningskultur som bygger på inkludering, mestring, glede og kameratskap med fotball som verktøy. 

Klubbhuset har begrenset plass så her er det bare å sikre seg plass med en gang...

Nyhet 2019

Smørås IL kommer på årets KICK-OFF til å introdusere prisutdeling
 

Årets trener

  • Går til en trener som viser initiativ og positivt engasjement, er lojal mot klubbens retningslinjer og verdier, viser positiv oppførsel i forbindelse med trening og kamp og kan vise til fremgang i spillergruppen ferdighetsmessig, holdningsmessig og/eller resultatmessig. 

Årets frivillige

  • Går til en ildsjel som på en positiv måte står på ekstra for klubben

Årets SMIL

  • Rettes mot en hendelse, handling eller historie som er i godt samsvar med våre verdier.

Ønsker du å nominere en eller flere personer til en eller flere priser sender du epost til prisutdeling@smoras.no med en kort begrunnelse. Alle innspill behandles konfidensielt av SU.
 

Vi vil også i år invitere til trener- og lederfest om kvelden samme dag

Det skal være kjekt å bidra i Smørås IL
Vi ønsker å invitere alle dere som bidrar uke etter uke på treningsfeltet, rundt lagene eller på møterommet til en hyggelig kveld hvor vi alle kan bli bedre kjent – og ha det gøy sammen!
Vi ønsker å invitere med deres bedre halvdel, samboer eller kone/mann.
Vi serverer mat – dere tar med ønsket drikke
Egenandel pr pers: Kr.150,-

 

Påmelding KICK-OFF trykk her

Påmelding TRENER- & LEDERFEST trykk her

Foredragsholdere 2019

Bård Erlend Solstad, forsker på forskingssenteret for barne- og ungdomsidrett ved Norges Idrettshøgskole. Han tar oss gjennom en reise om hva som er hemmeligheten bak mestringsmiljøer, viktigheten av relasjonen mellom trener og utøver for å skape trivsel, samt at det er ingen katastrofe om barn og unge blir trent av foreldretrenere.

Kick-OFF-2019-BES.png

 

Kick-OFF-2019-BES2.png

 

Andreas Gravdal. Han har ikke vunnet olympisk gull, gått over Nordpolen eller besteget Mount Everest. Han er en selvlært fyr som i nærmere 20 år har formidlet sine ideer og tanker om gjennom livet foredrag, samtaler, bøker og kunst. Alt gjort på sedvanlig vis med en avslappet stil, humor og satirisk tilnærming. Dette blir et meget inspirerende foredrag hvor Andreas vil sette fokus på at hvordan man kan føle seg god nok selv om man ikke alltid er best.

Kick-OFF-2019_andreas1.png

Kick-OFF-2019_andreas2.png

 

Ruben Yttergård Jenssen. På kick off kommer Ruben til å snakke om sin karriere og hvordan han klarte å komme gjennom det trange nåløyet for å bli fotballproff. Vi er svært glad for at Ruben tar seg tid til å besøke Slåtthaug og vi ser frem til å høre hans historier fra et langt liv i fotballen.

Bilde: Brann.no

RYJ_.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RYJ_2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Her er lørdagens inspirerende program:

program_Kick-off.PNG

 

Kalender

Desember
MTOTFLS
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Aktiviteter

25.01.2020
KICK-OFF 2020

09:00 - 16:00

Klubbhuset

25.01.2020
Trener- og lederfest

19:00 - 02:00

Klubbhuset