UK Sports & Events Fotballcamp

Smørås og UK Sports & Events gjentar suksessen og ønsker velkommen til en firedagers fotballcamp på Slåtthaug uken før skolestart i august

2018-06-29
Smørås IL

Fotballcamp i august med UK Sports & Events

Smørås og UK Sports & Events gjentar suksessen og ønsker velkommen til en firedagers fotballcamp på Slåtthaug.

Like før skolestart arrangerer UK Sports & Events (UKSE) fotballcamp på Slåtthaug i samarbeid med Smørås IL. I fjor ble campen arrangert i høstferien, men er nå flyttet til midten av august. Også i år er Scandic Kokstad med som hovedsponsor for campen.

UKSE er et britisk selskap som leverer fotballcamper av høy kvalitet til det skandinaviske markedet. UKSE bruker UEFA-sertifiserte trenere, hvorav flere også har bakgrunn fra engelske Premier League-klubber. Les mer om trenerne nederst i saken.

UKSE har som mål at hver eneste deltaker skal føle seg spesiell, og at kvaliteten på treningsøktene skal være høy, samtidig som det skal være gøy for alle – uansett ferdighetsnivå! Fotballcampen vil være for gutter og jenter i alderen 7 – 16 år. Campen går over fire dager, søndag 12. august til onsdag 15. august. Den yngste gruppen 7 – 11 år holder på fra kl. 9 – 12, mens de eldste holder på fra kl. 13 – 16.

Prisen er kr 950,- per spiller. Deltakere på Smørås Akademiet betaler halv pris (475 ,-).

UKSE-gjengen arrangerte en strålende camp på Slåtthaug høsten 2017. Tilbakemeldingene fra både spillere og foreldre var meget gode. 

NB! Begrenset antall plasser 

Påmelding trykk på linken under

UK Sports & Events Fotballcamp 7-11år

UK Sports & Events Fotballcamp 12-16år

 

Trenere

Ian Thompson 

ian.png

Ian var med på fjorårets camp og er tilbake som campkoordinator i år. I tillegg skal han også holde et foredrag om "Football Development and Talent Identification". Ian har jobbet for Liverpool FC i 16 år, og har arrangert fotballcamper i store deler av Norge i tillegg til Sverige og UK. 

– Jeg ble veldig imponert over strukturen hos Smørås under vårt forrige besøk. Folkene som er tilknyttet klubben er veldig engasjerte og opptatt av å utvikle fotballspillere på den riktige måten. Jeg er sikker på at 2018-campen vil bli en stor suksess, sier Ian.

Shaun Mangan

Shaun_1.png

Shaun har vært med på mange av UKSEs camper i Norge og Sverige, og han er et høyt verdsatt medlem av deres team. Han har spilt ungdsomsfotball for Bury og hans treneregenskaper og naturlige entusiasme er tydelig. Shaun er trolig den som er best til å skape den atmosfæren UKSE øsnker at det skal være for alle som deltar på fotballcampene.

 

Christopher Owens

Chris_1.png

Chris er en nykommer på UKSE-laget, og de har prøvd i flere år å sikre seg hans tjenester. Han har egenskaper som kan brukes til både å trene keepere og utespillere. Han har spilt syv år i Liverpool FC-systemet som keeper, og er fortsatt involvert i klubben som trener den dag i dag. Han har også jobbet i mange land i forbindelse med Liverpool FC International Camps.

Christian Clarkson

Christian_1.png

Christian har også arbeidet i Norge før med UK Sports and Events. Han har tidligere spilt for Blackburn Rovers og Preston. Han har vært hovedtrener for flere aldersgrupper i Blackburn Rovers og hans treneregenskaper for å trene unge spillere er strålende. UKSE er strålende fornøyd med at Christian har tid til å bli med på Smørås-campen til tross for en hektisk arbeidshverdag.

 

 

Kalender

Februar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123

Aktiviteter

20.02.2019
Årsmøte

18:00 - 20:00

Klubbhuset