Kjære alle fotballforeldre, spillere og trenere

Smørås IL er en viktig aktør i nærmiljøet. Barn, ungdommer og voksne benytter seg av våre mange aktiviteter. Høyt aktivitetsnivå, det viktige kameratskapet, den fysiske aktiviteten og det unike idrettsmiljøet er noe av hva Smørås IL bidrar med.

2018-06-20
Smørås IL

Kjære alle fotballforeldre, spillere og trenere

Smørås IL er en viktig aktør i nærmiljøet. Barn, ungdommer og voksne benytter seg av våre mange aktiviteter. Høyt aktivitetsnivå, det viktige kameratskapet, den fysiske aktiviteten og det unike idrettsmiljøet er noe av hva Smørås IL bidrar med. 

Tusen takk for innsatsen denne våren, enten det har vært som heiagjeng på sidelinjen eller med en rolle rundt laget til småen, og til alle som har bidratt på dugnad. Både vi i Smørås IL og alle barna setter stor pris på at dere voksne bidrar til et trygt og godt miljø i klubben vår.

Vi ønsker alle våre lag som skal på sommercup lykke til, husk at kameratskap og gode opplevelser er viktigere enn resultater – gode opplevelser er minner for livet!

Fotballfamilien i Smørås ønsker å legge til rette for alle, alle som ønsker å spille fotball, alle som ønsker å være en del av et sunt idrettsmiljø og alle som ønsker å bli så god som mulig. For at alle skal få denne muligheten håper vi på et godt samarbeid med foreldre og skole. Vi ønsker å være «mer enn bare fotball». Vi er opptatt av holdninger, hvordan vi oppfører oss, hvordan vi tar vare på og hvordan inkludere alle, ikke bare på fotballbanen men også på skolen, og andre steder i livet. Vi håper at vi sammen med foreldre og skole kan skape trygghet og trivsel, hvor alle behandler hverandre med respekt. Vi ønsker å kunne gi barna en solid grunnmur for resten av livet. Det handler om respekt ikke sant?

På tampen av et meget hektisk første halvår, med rekordstor aktivitet, ønsker vi dere alle en riktig god sommer med litt informasjon fra klubben.

 

TINE Fotballskole

Vår årlige TINE Fotballskole går som alltid av stabelen første uken i skoleferien (25-29.juni). Fotballskolen er som alltid populær og vi har begrenset antall plasser Påmeldingen er åpen. Påmelding og informasjon via vår hjemmeside. Trykk her

 

UK Sports & Events Fotballcamp

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer en fotballcamp i samarbeid med UK Sports & Events. Campen har som mål at hver eneste deltaker skal føle seg spesiell, og at kvaliteten på treningsøktene skal være høy, samtidig som det skal være gøy for alle – uansett ferdighetsnivå! Fotballcampen vil være for gutter og jenter i alderen 7 – 16 år. Campen går over fire dager, søndag 12. august til onsdag 15. august. Den yngste gruppen 7 – 11 år holder på fra kl. 9 – 12, mens de eldste holder på fra kl. 13 – 16.

Prisen er kr 950,- per spiller. Deltakere på Smørås Akademiet betaler halv pris (475 ,-).

Påmelding og informasjon via vår hjemmeside. Trykk her

 

Ønsker vi at Smørås IL fortsatt skal være blant de billigste fotballklubbene og være medlem i?

Smørås IL er en viktig aktør i nærmiljøet. Høyt aktivitetsnivå, det viktige kameratskapet, den fysiske aktiviteten og det unike idrettsmiljøet er noe av hva Smørås IL bidrar med. Vi er som andre idrettslag avhengig av inntekter - inntekter som gjør at våre medlemsavgifter kan holdes på et lavt nivå, samtidig som aktivitetsnivået er høyt. Vi håper vi fortsatt kan være den naturlige møteplassen for alle, jenter og gutter i alle aldre, et sted hvor kameratskap, inkludering, mestring og glede står i fokus. Støtt oss ved å selge stekepanner til venner og familie - visste du forresten at det selges 1,2 millioner stekepanner i Norge hvert år? Du finner produktene i Smørås-kiosken på Vipps (nr 104077). Hentedag i klubbhuset 28. juni (kan også hentes senere)

Potensialt er stort, og vårt mål er å selge 1000 stekepanner de neste ukene - det laget som selger flest vinner en hel dag i klatreparken Høyt & Lavt for hele laget. Flere premier vil komme så her er det bare å stå på!

Tusen takk for hjelpen!

 

Smørås Akademiet

Smørås Akademiet har gjennomført sitt første år, vi er nå på slutten av året kommet opp i over 100 deltakere. Vi har plass til enda flere når sommeren er over og nytt skoleår starter.

Smørås IL har etablert Smørås akademiet i den hensikt å tilby barn og ungdom mellom 8 til 16 år et ekstra treningstilbud av høy kvalitet.

Tilbudet gjelder naturligvis både jenter og gutter og fokus er spillerutvikling i trygge omgivelser, med jevnlig påfyll av inspirasjon og utfordringer.

Det legges stor vekt på å skape et miljø der deltakerne også tilbringer tid sammen sosialt. I tillegg til tiden på treningsfeltet vil det bli arrangert sosiale arrangementer med formål å skape gode opplevelser, vennskap og samhold.

Akademiet vil justere tilbudet etter sesong, og fokusere på en god og sunn treningshverdag som er tilpasset barna og ungdommene. Skadeforebyggende tiltak og basistrening er naturlige fokusområder i deler av sesongen.

Informasjon og påmelding via vår hjemmeside. Trykk her

 

GDPR

I løpet av juli 2018 har vi i Smørås implementert gode rutiner for håndtering av personvernopplysninger etter EU sine nye normer og innenfor NIF og Smørås IL sine kjerneverdier. Informasjon om dette vil bli sendt alle våre medlemmer innen den tid.

 

Ny hjemmeside

Smørås IL har skiftet leverandør på vår hjemmeside. Vi har nå skiftet til Weborg. Siden er meget brukervennlig for administrasjonen, noe vi også håper den vil være for våre medlemmer. Om ikke så lenge vil vi integrere hele vårt medlemsregister på siden og dere vil da kunne administrere deres medlemskap og påmeldinger til aktiviteter på en enkel måte. Vi kommer selvsagt med informasjon når dette er klart. Besøk gjerne siden, og vi ønsker tilbakemeldinger hvis dere savner informasjon eller har problemer med bruken. Vi er opptatt av at siden inneholder mest mulig relevant informasjon for våre brukere. Vi håper også at alle lag som har noen gode historier og bilder (må være godkjent av de som er på bildet) sender dette til oss slik at vi kan dele dette med resten av klubben.

Ferie

Administrasjonen har ferie i uke 28 - uke 31. Hastesaker kan sendes på mail til smil@smoras.no- mail vil leses daglig og bli besvart innen neste dag.

 

På vegne av styret og administrasjonen ønsker vi alle en ellevill sommer!

Kalender

Februar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123

Aktiviteter

20.02.2019
Årsmøte

18:00 - 20:00

Klubbhuset